Barack Obama har fået job hos Netflix

Foto: All Over

Efter at have siddet som verdens mest mægtige mand i otte år har USA's tidligere præsident Barack Obama oplevet lidt af hvert.

Han har rejst Jorden rundt, besøgt stort set samtlige lande – og været i centrum, når store, politiske kriser truede verdensfreden.

Derfor må vi nok formode, at 56-årige Barack Obama har op til flere gode historier i ærmet. Og nu kan det endda være, at nogle af historierne bliver til vaskeægte hitserier og -film.

For den tidligere amerikanske præsident har nemlig fået job hos ingen ringere end Netflix. 

Det oplyser seriegiganten, der har 125 millioner abonnenter på verdensplan, selv i en pressemeddelelse.

Barack Obama skal sammen med sin hustru Michelle producere serier, dokumentarer og film via selskabet Higher Ground Productions.

Det er første gang i historien, at en tidligere præsident scorer et sådant job hos en TV-gigant. Tidligere har Al Gore, USA's tidligere vicepræsident, vundet en Oscar for sin dokumentar om miljøet ”En Ubekvem Sandhed” fra 2007.

Barack Obama og Michelle Obama har ikke udtalt, hvad de forventer at lave til Netflix-giganten. Indholdet forventes dog ikke at være ren politisk, men kan altså også vise sig at være ren underholdning eller krimi.

Barack Obama forlod posten som USA's præsident fredag den 20. januar 2017. Han overlod som bekendt posten til Donald Trump.

Herunder kan du se nogle af de bedste fotos fra Barack Obamas otte år på posten:

Barack Obama - billeder fra hans tid som præsident

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close