Hollywood26. december 2014

Babyboom i kendisland: De venter barn i 2015

kvindelige stjerner har meldt sig gravide i hælene på hinanden
kvindelige stjerner har meldt sig gravide i hælene på hinanden
kvindelige stjerner har meldt sig gravide i hælene på hinanden
 Fotos: AOP
Verdens kvindelige stjerner har meldt sig gravide i hælene på hinanden i 2014. Og deres babybuler vokser og vokser. Forvent derfor babyboom i det nye år.

Tilbage i oktober meldte "Gossip Girl"-skuespillerinden Blake Lively, at hun og skuespilleren Ryan Reynolds venter deres første barn.

Men det er ikke bare det scenevante par, der skal huske at nyde den sidste tid, hvor de kan sove længe.

LÆS OGSÅ: Keira Knightley gravid

Også den britiske skuespillerinde Keira Knightley giver sine kønne gener videre i det nye år. Den 29-årige stjerne venter nemlig sit første barn med sin bedre halvdel, musikeren James Righton.

Det mere rutinerede felt ud i at give flaske og lave mos, melder sig også på baby-banen i det nye år.

Den colombianske sangerinde Shakira bekræftede nemlig i sommer, at hendes og fodboldspilleren Gerard Piques babylykke fortsætter. Numsevrikkeren og forsvarsdirigenten venter således deres andet barn, efter de tilbage i 2013 blev forældre for første gang.

Også skuespillerinden Liv Tyler forøger familien igen i det nye år. Det på trods af at Ringenes Herre-stjernen kun har været sammen med den kommende far, sportsmanageren David Gardner, i lidt under et halvt års tid. Liv Tyler har i forvejen sønnen Milo fra et tidligere ægteskab.

LÆS OGSÅ: Keira Knightley smider tøjet

Bliver mini-Keys lidt længere i maven end forventet, kan sangfuglen Alicia Keys også tilslutte sig holdet af 2015-mødre. Den amerikanske soulsangerinde blev for første gang mor i 2010, hvor hun fik sønnen Egypt, men hun venter nu endnu et barn i december måned.

Også hos de kongelige bliver 2015 et år med masser af babysnak. Både den britiske hertuginde Kate og svenske prinsesse Madeleine er nemlig begge gravide med deres andet barn.

Og selv i Danmark kan vi se frem til nye små hoveder. Den tidligere Soap-sangerinde Saseline Sørensens mave har nemlig også vokset og vokset det meste af 2014.

Sponsoreret indhold