Baby på vej: ’Doug’ skal være far til fire

Se billederne: ’Dougs’ FEDE forvandling

De fleste kender ham bedst for hans rolle som det halvdovne pakkebud Doug Heffernan i tv-serien "Kongen af Queens".

Men i virkeligheden har Kevin James formentlig ikke tid til at være doven. I hvert fald har han ved siden af sin succesfulde Hollywood-karriere tre børn, og snart skal han være far for fjerde gang.

Det skriver Us Weekly.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Dougs fede forvandling

Og selv om et spædbarn er hårdt arbejde, mener den 49-årige amerikaner, at det bliver nemmere at være far, jo flere børn han får.

- Jeg var meget forsigtig, da vi fik vores første barn. Da vi kørte hjem fra hospitalet for første gang, kørte jeg i højre side af motorvejen med havariblinket tændt og med under 50 kilometer i timen. Da vi kørte hjem med nummer to, var det med kalechen nede, mens jeg styrede med knæene, siger han.

Siden 2004 har James været gift med den filippinsk-amerikanske skuespillerinde Steffiana de la Cruz. Og indtil nummer fire kommer, kan parret prale af at være forældre til tre børn, som alle er piger.

Deres ældste datter er ni år gammel og hedder Sienna-Marie, mens nummer to er syv år gammel og hedder Shea. Den yngste er tre år gammel og hedder Kannon.

I Kongen af Queens-serien blev han kendt den madglade og morsomme Doug Heffernan - og også i det virkelige liv virker 'Doug' til at være lidt af et madøre.

I hvert fald er vægten kun gået én vej, siden det sidste afsnit af serien om Kongen af Queens blev optaget i 2007: Opad.

Det var således en noget velpolstret komiker og skuespiller, der for nyligt blev set på filmsettet til hans kommende film, Pixels, hvor han spiller præsident, som du kan se i dette galleri:


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close