Hollywood10. december 2014

Avril Lavigne er syg: - Tag mig med i jeres bønner

Sk8terboi-sangerinden offentliggør på sin Twitter-profil, at hun har helbredsproblemer, og at hun derfor ikke har lavet nyt musik i lang tid
Er Avril Lavigne blevet alvorligt syg?
Er Avril Lavigne blevet alvorligt syg?
 Foto: All Over Press"Vær søde at tage mig med i jeres bønner."

Sådan lyder den triste besked fra sangerinden Avril Lavigne.

I en dialog på Twitter med en fan afslører den 30-årige canadier, at hun i en lang periode ikke har været aktiv med sin musik på grund af sygdom.

LÆS OGSÅ: Avril Lavigne smider tøjet

- Jeg har det dårligt over, at jeg ikke har været i stand til at fortælle til mine fans, hvorfor jeg har været fraværende, skriver sangerinden på sin officielle Twitterprofil og udtrykker, at hun endnu ikke har opgjort, hvor meget hun har lyst til at dele med offentligheden om sin sygdom.

LÆS OGSÅ: Avril Lavignes alkoholiserede eks klipper båndet

- Jeg er splittet, eftersom jeg er ret privat. Jeg har det ikke godt. Jeg har nogle helbredsproblemer, så vær søde at tage mig med i jeres bønner, skriver sangerinden videre.

Ifølge musikmagasinet Billboard bekræfter Lavignes repræsentant Twitter-dialogen om, at sangerinden har problemer med helbredet og afkræfter samtidig også, at Lavigne skulle være gravid.

LÆS OGSÅ: Avril Lavigne beskyldninger om racisme

Hverken Lavigne eller hendes repræsentant uddyber sangerindens sygdom yderligere.

Privat er Lavigne gift med Nickelback-forsangeren Chad Kroeger og udgav i november sidste år sit selvbetitlede femte album.

Læs Lavignes dialog her.

Sponsoreret indhold