Hollywood22. april 2014

Av for katten: Dette er verdens mærkeligste dating-video

… desværre er Debbie ikke helt den, hun udgiver sig for
Af af
Denne video gik verden rundt for omkring tre år siden - nu er der kommet nye oplysninger frem om kvinden bag
Denne video gik verden rundt for omkring tre år siden - nu er der kommet nye oplysninger frem om kvinden bag
 Foto: YouTube
Hun gik verden rundt for omkring tre år siden. Den amerikanske kvinde Debbie lagde en video på YouTube, hvor hun glad fortalte omverdenen, at hun ledte efter manden i sit liv, men var ny på dating-området.

Debbies dating-video tog en noget 'kattet' drejning, for Debbie elsker katte - endda så meget at den kønne kvinde havde mere end svært ved at holde tårerne tilbage og tale om andet en de knurhårede dyr.

Hendes dating-video gik viralt - de sidste tre år har næsten 28 millioner mennesker grint af den følelsesladet og katte-glade kvinde.

Men nu fortæller Debbie den rigtige historie. For Debbie hedder i virkeligheden Cara Hartmann og lagde videoen op på sin søsters Facebook-væg, fortæller hun til det amerikanske medie Huffington Post. Men før Cara (eller Debbie, om man vil) vidste af det, var videoen spredt over det meste af verden - og langt de fleste troede, at Cara (eller Debbie) var vild med katte.

På SE og HØR er vi mange, der har set videoen af katte-glade Debbie. Og selvom det nu er kommet frem, at hun ikke helt er den, hun udgiver sig for at være, er det stadig på høje tid med et gensyn.

Så værgo' og grin.

Sponsoreret indhold