Se billederne: Av! Hvad er der sket med Minnie Driver?

Skuespillerinden Minnie Driver besøgte Disneyland i Californien, 23. december 2016, iført nakkekrave – og med en bar plet i hovedbunden.

Skuespillerinden Minnie Driver besøgte Disneyland i Californien, 23. december 2016, iført nakkekrave – og med en bar plet i hovedbunden.

(Foto: All Over)

Den amerikanske skuespillerinde Minnie Driver besøgte forleden Disneyland i Californien sammen med sin familie.

Men den 46-årige skuespillerinde så ikke ud til at være i sin vanlige topform, da hun tullede rundt i den populære forlystelsespark i Anaheim, Californien, sammen med sin søn Henry, der kom til verden i september 2008.

Som du kan se på billederne nederst i artiklen var Minnie Driver således udstyret med en nakkekrave, ligesom hun heller ikke helt kunne skjule, at hun havde en bar plet i sin hovedbund.

Noget kunne dog tyde på, at Minnie Drivers nakkeskade ikke er særlig alvorligt. I hvert fald valgte ”Good Will Hunting”-skuespillerinden ifølge det amerikanske medie TMZ at tage nakkekraven af, da hun hoppede ombord på forlystelsen Toy Story Midway Mania – en forlystelse der ifølge mediet er ret så vild.

Når Minnie Driver ikke nyder tid i Disneyland med sin familie, er hun igang med at indspille AMC-komedien “Speechless”, der handler om en familie, der får et barn med specielle behov.

Du kan se billeder af Minnie Driver i Disneyland herunder:

Minnie Driver fotograferet i Disneyland i Anaheim, Californien, 23. december 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close