Hollywood24. september 2010

Ashton Kutcher: Utro igen?

Der går hårdnakkede rygter om, at den unge skuespiller har haft sex med en 21-årig kvinde
Avs, mon ikke Ashton Kutcher i den grad kan mærke konens blik i nakken, selv om rygterne om utroskab endnu ikke er bekræftet?
Avs, mon ikke Ashton Kutcher i den grad kan mærke konens blik i nakken, selv om rygterne om utroskab endnu ikke er bekræftet?
 Foto: All Over

De fleste mænd vil nok gerne være i Ashton Kutchers sted. Han er nemlig gift med seniorbaben Demi Moore, 47, der trods sin alder stadig giver de unge piger kamp til stregen.Men sådan ser Kutcher ikke på det. I hvert fald ikke, hvis man skal tro de vedholdende utroskabsrygter.Amerikanske Star-magazine har nemlig 2 gange den seneste tid kunnet berette om, at knægten har været lige lovlig langt fremme i skoene.Læs også: Sexbilledet ingen må seFørst blev han set kysse en lækker, ung blondine på en restaurant i Los Angeles, og sidste uge kom det så frem, at en 21-årig kvinde ved navn Brittney Jones påstår at have haft sex med Kutcher på sofaen i hans hjem. Det skulle være sket, mens Demi Moore var udenbys.I dag kan Kutcher og Moore ellers fejre 5-års dag, men hvor muntert det bliver, afgøres vist af rygternes holdbarhed.Ingen fra hverken Ashton Kutchers eller Demo Moores stab vil udtale sig om sagen.

Sponsoreret indhold