Modig mand: Ashton Kutcher giver telefonnummer til fans

Foto: All Over Press

Man skulle næsten tro, at vi alle sammen blev Punk’d forleden. Det virker trods alt noget uvirkeligt lige at kunne smide en sms til sit store idol.

Det var dog lige præcis den mulighed, de hurtige Ashton Kutcher-følgere på Twitter fik den anden dag, da "Den gang i 70'erne"-stjernen valgte at give sine fans sit telefonnummer. Ja, du læste rigtigt, hans rigtige telefonnummer blev for en stund delt med 18 millioner fans!

Grunden til skuespillerens besynderlige valg var åbenbart, at der er langt fra toppen, og han savner de ”ægte” mennesker. I sit tweet skrev han følgende:

- Jeg savner at have en ægte forbindelse til ægte mennesker. Mit fælleskab. Fra nu af kan I bare skrive til mig. Jeg får ikke mulighed for at svare alle, men i det mindste kan vi være oprigtige, og jeg kan dele den uredigerede version af det sidste nye i min verden, efterfulgt af stjernens amerikanske telefonnummer.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hvilken forskel det har andet end irritation for ham selv, at Kutcher svarer på SMS’er i stedet for beskeder på Twitter, er ikke til at vide. Opslaget fik heller ikke lov at stå længe på det sociale medie.

Grunden til fortrydelsen forklarede han med endnu et tweet, efter formentlig at være blevet bombarderet med sms’er fra fans.

- Jeg reposter snart… sms er et skrøbeligt bæst.

Inden stjernen valgte at give folket direkte privat line til ham, havde han faktisk forberedt verden på, at der ville ske noget. Det gjorde han i et tweet med meldingen ”Ændrer min strategi på sociale medier fra i morgen”.

Og det gjorde han sandelig! Der er dog ventetid på svar fra Kutcher. For mens nogle kan hoppe og springe af glæde over en sms fra idolet, må andre indtil videre tage sig til takke med et autosvar lydende:

- Hey det er Ashton. Dette er en autobesked, så du ved, at jeg har fået din besked. Sørg for at klikke på linket og tilføje min telefon, så jeg kan svare dig.

Den gode Hr. Kutcher er ellers kendt som lidt af en ’prankster’, efter han i 2003 ledte an i MTV programmet "Punk’d", hvor andre kendisser blev pranket på skjult kamera.

Dette nye stunt virker dog til at være reelt nok, men mon ikke fru Mila Kunis og børnene allererede er lidt trætte af en telefon, der bimler og bamler derhjemme. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close