Hollywood9. november 2018

Ashton Kutcher fejrede fødselsdag på bar, hvor 12 uskyldige blev dræbt

Ashton Kutcher fortæller, at han fejrede fødselsdag på den bar i Californien, hvor en gal mand onsdag åbnede ild og dræbte 12 personer. – Den eneste grund til at vi er i live, er at min kone valgte en anden dato til festen, skriver den amerikanske skuespiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ashton_kutcher.jpg
 Foto: MEGA

Den amerikanske skuespiller Ashton Kutcher fejrede sin 40 års fødselsdag på selvsamme bar, hvor en gal mand onsdag åbnede ild og dræbte 12 uskyldige mennesker.

Det fortæller den amerikanske skuespiller ifølge Mirror selv på sin Instagram-profil.

Ashton Kutcher fortæller, at hans hustru – skuespillerinden Mila Kunis – havde valgt at arrangere hans 40 års fødselsdag tilbage februar måned. Hun havde valgt, at festlighederne skulle afholdes på Borderline Bar & Grill, der onsdag dannede rammen om det seneste masseskyderi i USA.

12 blev dræbt under skyderiet, hvor den formodede gerningsmand, 28-årige Ian David Long, affyrede flere skud mod de mange bargæster. Han smed også flere røggranater for at øge forvirringen.

- Min kone arrangerede min fødselsdag i år på Borderline. Den eneste grund til at vi er i live, er at min kone valgte en anden dato til festen. Mine tanker går til ofrene. Jeg siger det én gang til… Våbenreform nu!, skrev Ashton Kutcher blandt andet.

Overlevende efter onsdagens blodbad fortæller, at morderen så ud som om, han vidste, hvad han havde med at gøre, da han affyrede sin Glock-pistol med udvidet magasin mod de sagesløse bargæster.

Han smed også røggranater i lokalet for at øge forvirringen og gøre det sværere for folk at flygte.

Da politiets aktionsstyrke nåede frem, havde Long skudt sig selv på et kontor i tilknytning til barlokalet.

Inden da havde han ramt en tilkaldt politibetjent med så mange skud, at betjenten døde på hospitalet af sine skader.

Overlevende fra masseskyderiet fortæller, at Ian Long var klædt helt i sort, da han dræbte de 12 uskyldige mennesker. Han havde tildækket sit underansigt og bar solbriller og en kasket.

Han skød først en dørmand og derpå en kvindelig ansat, der tog imod entre, inden han smed røggranater ind på dansegulvet og fyrede løs.

Ofrenes identitet er endnu ikke frigivet, men der kan være tale om endog meget unge mennesker, da baren om onsdagen har tilladelse til at lukke gæster under 21 år ind.

Skyderi i Borderline Bar & Grill i Thousand Oaks

Sponsoreret indhold