Ashton Kutcher er træt af kendthedskendisser

Foto: All OverAlligevel er den amerikanske skuespiller og ungdomsidol Ashton Kutcher godt træt af alle de kendisser, der dybest set ikke har noget at have deres enorme kendthed i. Det fortæller den 35-årige stjerne til talkshow-værten Ellen DeGeneres.
- De er dårlige eksempler, og de har en stor del af ansvaret for en usund rethaveri blandt de unge, siger han.

Ashton Kutcher: Utro igen?

Faktisk mener skuespilleren, der senest har kunnet opleves i rollen som den afdøde Apple-boss Steve Jobs, at de mange "kendthedskendisser" er et symptom på noget meget større og samfundsrelateret.
- Jeg tror, det lader en dynamik skride i samfundet, og jeg tror også, at der er en berettigelsestanke, som er på vej frem, og den er både usund for mennesker og for vores land. Jeg har venner, der ikke vil have et job på Starbucks eller hvor end, de nu nemt kan få et, fordi de føler, at det står under dem. Og jeg tror, at det eneste, der kan være under dig, er ikke at have et job! Arbejd, indtil du kan få det job, du gerne vil have, siger han.

Selv var Kutcher tidligt ude med succesen. I en alder af blot 20 år slog han i 1998 igennem i komedieserien "That '70s Show".

Ashton savner Brittany

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close