Arnold Schwarzenegger: Svedig i København

Selv om han er knap så stor som i sine velmagtsdage, så holder Arnold stadig formen. Tirsdag formiddag klokken 9.30 smuttede han ned i Danmarks mest eksklusive fitnesscenter, Palm Fitness, der ligger som en del af Hotel Petri, hvor han bor.

Han lagde stille ud på motionscyklen, men kom hurtigt op i fart, så svedperlerne piblede frem på panden - og en smule under balderne.

Efter et kvarters cykleri var det musklernes tur til at få sig en tur. Den gamle bodybuilder ved nok, hvordan man bruger vægtene, men til trods for de svulmende overarme, var det ikke mange kilo, der kom på. Sammen med en træningsven brugte han knap 20 minutter på styrketræningsmaskinerne, og så var dagens motion overstået, og det var tid til at slå en lille klimasludder af med en indbygger fra Californien, som kom forbi og hilste på guvernøren.

Efter sin fysiske flid gik han hen til Joe and the Juice-baren, der er inde i træningscenteret, og bestilte "a cup of Joe", der er amerikansk slang for sort kaffe.

Mens den blev brygget, satte han sig i på Hotel Petris café, så den stakkels barista måtte servere den dampende kaffe i konkurrentens lokaler.

Selv om Californiens guvernør hellere end gerne ville have pengepungen op af lommen, insisterede kaffebryggeren på, at den var på husets regning.

Under hele sit træningspas var den stærke mand omringet af 6 agenter, og det danske politi stod talstærkt udenfor og beskyttede Arnold.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close