Hollywood20. september 2017

Ariel Winters mor angriber igen sin berømte datter

Ariel Winter har et noget køligt forhold til moderen, der mildt sagt ikke er vild med datterens tøjstil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ariel-winter-20092017.jpg
 Foto: All Over
Ariel Winters mor, Crystal Workman, der i 2015 mistede forældremyndigheden over sin berømte datter, langer nu igen ud efter datterens tøjstil. Det skriver usmagazine.com. - Jeg synes bare, at hun skal bevare noget selvrespekt. Og holde et vist niveau, siger Crystal Workman. Workman er i særdeleeshed ked af et paparazzi-foto af datteren, hvor en bikini-klædt Ariel løfter det ene ben op over hovedet, mens hun holder et Martini-glas. - Jeg så det, og jeg kunne kun græde - jeg synes, det er synd for hende, siger Crystal Workman.

Ariel Winter: - Jeg var usikker på mig selv

Modern Family-stjernen Ariel Winter har ikke haft noget at gøre med moderen i årevis. I november 2012 blev hun fjernet fra hjemmet på grund af mistanke om fysisk og psykisk vold fra moderens side, og efter en tre år lang strid blev Ariel Winter i 2015 juridisk frigjort fra moderen. Indtil hun for nylig flyttede sammen med sin kæreste har Ariel boet hos søsteren, Shanelle. Ariel Winter fortalte om det meget anstrengte og ødelæggende forhold til moderen i et interview med Teen Vogue i 2013. - Jeg var usikker på mig selv rent kropsligt, da jeg var yngre, og det er jeg stadig. Alle piger er usikre på sig selv. Men min usikkerhed og manglende selvtillid blev forstærket af min mor, fordi hun slet ikke støttede mig. Nu fortæller min søster mig, at jeg er smuk. Det handler om at lære at elske sig selv , som man er, sagde Ariel Winter til Teen Vogue.
https://imgix.seoghoer.dk/emmy-ariel.jpg

Ariel Winter var særdeles opslidset til Emmy-uddelingen forleden.(Foto: All Over Press)

Crystal Workman tror, at Ariel Winters ofte udfordrende påklædning er et råb om hjælp. - Jeg tror, hun sulter efter opmærksomhed. Det er mit barn, der skriger på hjælp, siger Workman. Det er hendes intention at forsøge at klinke skårene med datteren. - Ariel var mit lille dukke-barn. Vi var uadskillelige. Det er tid til at fikse det forhold og gøre det godt igen. Hver eneste pige har brug for sin mor, og hver eneste mor har brug for sin datter, siger Crystal Workman. Forud for Workmans udtalelser, der ramte forsiderne tirsdag, skrev Ariel Winter et længere post på Instagram som svar til de mennesker, der kritiserer hendes tøjstil: - Op i røven med at man altid skal være 'passende' eller 'moderigtigt' klædt. For hvis skyld? For samfundets skyld? Hvem bestemmer, hvad der er 'passende eller 'moderigtigt? Jeg tager det tøj på, jeg har lyst til, og det skal ingen klandre mig for, siger Winter og skælder ud på paparazzifotograferne. - Jeg vil gerne i nyhederne med billeder, når jeg er ude til en offentlig begivenhed, men jeg lige så træt som jer af at se mig afbildet i medierne, når jeg bare er ude at handle i shorts, siger Ariel Winter. Se Ariels post på Instagram:
Se galleri med Ariel Winters forskellige outfit:

Ariel Winter, september 2017

Sponsoreret indhold