Hollywood20. juni 2007

ANNE HECHE: ONANI ØDELAGDE ÆGTESKABET

Skuespilleren er godt gammeldags bitter på sin eksmand, som hun nu beskylder for at onanere for meget
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/min-mappe/anneheche1-jpg.jpg

Anne Heche, der udover at være skuespiller nok mest er kendt for sit lesbiske forhold til den amerikanske komiker Ellen DeGeneres, må være et mareridt at skulle skilles fra. Hun skuer nemlig ingen midler når det kommer til at tage røven på eksmanden Coley Laffon, som hun ligger i bitter skilsmissestrid med.

Derfor gik hun også helt amok da en dommer for nylig tilkendte eksmanden den fulde forældremyndighed over parrets femårige søn Homer. Den 37-årige lægger nu sin tidligere mands alt for hyppige onani til grund for, at ægteskabet krakelerede, det skriver norsk SE og HØR.

- Han hyrede en barnepige til at passe vores søn, mens han selv festede, spillede poker med vennerne og onanerede foran fjernsynet, fortæller skuespilleren nu.

Det var ellers hendes 33-årige mand der allerede i februar søgte om både skilsmisse og forældremyndigheden, fordi han mente at den blonde skuespiller er for "usikker" til at være mor.

Sønnen har igennem længere tid boet alene med sin far i Los Angeles mens Anne Hecher har haft travlt i Canada, hvor hun indspiller TV-serien "Men In Trees", der i øjeblikket sendes på TV3. Men forleden var mor og søn atter sammen - for en kort stund.

Sponsoreret indhold