Hollywood8. juli 2009

Anna Kournikova: Hemmelig forlovelse med Enrique?

Se ringen, der har startet de massive rygter, her
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/kournikovaogenriqueforlovet-jpg.jpg

Rygterne om en forlovelse mellem stjerneparret Enrique Iglesias og Anna Kournikova har på det seneste fået ny vind i sejlene.

Tennisbaben er nemlig blevet observeret med en kæmpe ring på ringfingeren de seneste par dage, hvilket har fået amerikanske medier til at spekulere i, om der rent faktisk kan være et bryllup under opsejling.

Parret holder selv kortene tæt til kroppen, men ifølge ContactMusic skulle en journalist have spurgt 27-årige Kournikova om, hvilken slags ring det var, hun havde på fingeren.

- Jeg troede, du var en af de gode journalister, var Kournikovas svar, hvorefter hun gemte sin hånd bag på ryggen.

I et interview sidste år havde 32-årige Enrique, søn af Julio, kun lovprisende ord om sin smækre russiske kæreste. Men han hævdede også, at parret ingen planer havde om at gifte sig.

- Anna er fantastisk, hun er den ideelle kvinde. Hun er kvinden i mit liv nu. Selv om jeg ikke nødvendigvis tror på evig kærlighed, så sker det jo en gang imellem. Jeg tror på ægteskaber, men jeg tror ikke, man behøver være gift, for at være lykkelig, sagde Enrique dengang, men har altså måske skiftet mening i dag.

Kournikova og Iglesias har dannet par siden 2002, hvor de mødtes under optagelserne til musikvideoen Escape.

Sponsoreret indhold