Anna Hathaway frygtede ebola

Anna Hathaway i rødt på den røde løber

Anna Hathaway i rødt på den røde løber

Foto: All Over PressDen dødelige sygdom ebola skaber frygt verden over.

Nu påstår en journalist på sin Twitterkonto, at superstjernen Anne Hathaway ikke ville give ham hånden under et interview, fordi hun var bange for, at han havde den livsfarlige virus.

- Anne Hathaway gav mig ikke hånden i frygt for at få ebola, skrev journalisten, der hashtaggede tweetet med sætningen "journalist fra den tredje verden."

LÆS OGSÅ: David Beckham kæmper mod ebola

Interviewet fandt sted som en del af promoveringen af den kommende sci-fi-film "Interstellar", og journalisten fortsatte sin harme over Hathaways manglende gestus ved at sammenligne hende med instruktøren og hendes to medspillere.

- Christopher Nolan, Matthew McConaughey og Jessica Chastain var alle rigtig flinke, og ingen af dem nægtede at give mig hånden, rasede han videre.

LÆS OGSÅ: Anna Hathaway: Berømmelsen gjorde mig tosset

Imidlertid viser det sig, at Hathaways manglende håndhilsen skyldes en mere fredelig virus, siger en talsperson for den 31-årige Oscarvinder til MailOnline:

- Det er noget værre sludder. Anne gav ikke nogen mennesker hånden den dag, fordi hun var forkølet og ikke ønskede at gøre andre syge, lyder det fra Hathaways lejr.

LÆS OGSÅ: Anna Hathaways mand: Hvad sker der for kjolen?

Men den venlige håndhygiejne hjalp ikke på Hathaways efterladte indtryk:

- Nu er jeg heldigvis tilbage i Buenos Aires, Argentina - en by og et land uden ebola. Hvordan ser det ud hjemme hos dig, Anne?, skrev den rasende argentinske journalist efterfølgende og refererede til USA, som har haft sine første tilfælde af den frygtede sygdom.

"Interstellar" har premiere i de danske biografer den 6. november.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close