Anmelderne uenige: Var Katy Perry gal eller genial?

Katy Perry indtog lørdag aften Jyske Bank Boxen i Herning - dette billede stammer dog fra en koncert i Tyskland tidligere på året

Katy Perry indtog lørdag aften Jyske Bank Boxen i Herning - dette billede stammer dog fra en koncert i Tyskland tidligere på året

Foto: AOPLørdag aften indtog den 30-årige sangerinde Katy Perry koncertscenen i Herning - og koncerten blev ét stort sansebombardement af blinkende sjippetov, gigantiske sommerfugle, en egyptisk hest, fyrværkeri og ikke mindst en perlerække af sangerindens største hit.

Men anmelderne er dog ikke enige, om Katy Perry bestod sin optræden i Jyske Bank Boxen. Mens Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo forlod koncerten glad og velfornøjet, var Gaffas anmelder ifølge bt.dk mere skeptisk over dét, han netop havde oplevet:

LÆS OGSÅ: Se videoen: Katy Perry skudt på scenen - af slikkepind

- Ingen tvivl, min datter på fem ville have elsket det ligesom hendes lidt ældre medsøstre gjorde det i stimevis under aftenens børnefødselsdagslignende mareridt af en blanding mellem kostumebal, gymnastikopvisning, talentshow og danseforestilling og blinkende videoskærme, der hamrede løs samtidig med alt det andet, der uafbrudt foregik på scenen, skrev Gaffas anmelder Troels Frøkjær ifølge bt.dk. Anmelderen kunne kun finde to ud af seks stjerner frem.

Ifølge Gaffas anmelder forsvandt musikken helt på grund af det enorme sceneshow, der blandt andet også tællede hundredvis af balloner og akrobatisk dans fra flere dansere.

- Den (musikken, red.) blev fuldkommen kvalt i to timers meningsløs kulørt cirkus. Så kan med nogen ret hævde, at det var blot en fordel, med tanke på den candyfloss-kvalitet de fleste af den 30-årige amerikanske Katy Perry sange besider, men ret beset var det jo en koncert, som publikum have betalt op til 900 kroner for at overvære, og ikke en børnefødselsdag fra helvede, skriver Gaffas anmelder.

Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo skriver i sin anmeldelse, at "sjernen funklede som ustoppelig cheerleader i farvestrålende supershow på Heden" og kvitterede med fire ud af seks stjerner.

- Perry serverede sine schlagere i et overvældende sansebombardement af omskiftelig scenografi, farvestrålende kostumer, akrobatisk dans og ikke mindst blændende brug af lys, skriver Thomas Treo i sin anmeldelse og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Se billedet: Katy Perry hggede på Christiania

- Hun gik tilmed til opgaven med en cheerleaders energi og friskhed, så man skulle ikke tro, det var nummer 126 af 142 koncerter på hendes 'The Prismatic World Tour'. Men det var det. Og måske derfor var der også fuldstændig styr på sagerne i en velsmurt, tempofyldt og topprofessionel popparade, hvor Perry boltrede sig ubesværet tilsat en sympatisk og charmerende udstråling, skriver Ekstra Bladets anmelder.

Her er listen over numrene, som Katy Perry sang:
1. Roar
2. Part of Me
3. Wide Awake
4. This Moment/Love Me
5. Dark Horse
6. E.T.
7. Legendary Lovers
8. I Kissed a Girl
9. Hot n Cold
10. International Smile/Vogue
11. By the Grace of God
12. The One That Got Away/Thinking of You
13. Unconditionally
14. Walking on Air
15. It Takes Two
16. This Is How We Do/Last Friday Night (T.G.I.F.)
17. Teenage Dream
18. California Gurls
Ekstranumre
19. Birthday
20. Firework

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close