Hollywood22. august 2011

Anistons karriere-koks

Den tidligere Venner-stjerne går fra Hollywoodfilm og kassesucces til kriseramt sæbeopera for at redde sin fars job
Jennifer Aniston skal tiltrække seere til gammel kendt tv-drama
Jennifer Aniston skal tiltrække seere til gammel kendt tv-drama
 Foto: All Over

Jennifer Aniston, der på nul komma fem blev verdenskendt for sin rolle som Rachel Green i megahittet Venner, skal redde kendt tv-serie fra lukning.

Horton-sagen, som i Danmark vises på TV3 og har Jennifer Anistons far, John Aniston, på rollelisten, kører så dårligt, at de har alvorligt brug for at få tiltrukket nogle seere. Og det skal Venner-skuespilleren hjælpe med. Producerne er nemlig overbeviste om, at hun som et af Hollywoods hotteste navne vil være en sikker seermagnet.

Jennifer Anistons far har været en del af den amerikanske sæbeopera i 24 år, og stjernen skulle efter sigende være klar til at springe til, men kalenderen kan blive et problem.

- Hun har sagt, at hun gerne vil hjælpe, men hendes kalender er så booket, at vi måske bliver nødt til at klemme en masse optagelser ind på ganske få dage, afslører en kilde over for femalefirst.co.uk.

Om Jennifer Aniston kan få Horton-sagaen op på samme niveau som Venner er tvivlsomt, men måske hendes navn på rollelisten kan tiltrække de hårdt tiltrængte seere.

Sponsoreret indhold