Hollywood6. april 2018

Anistons hævn over Jolie - vil have barn med Pitt

Jennifer Aniston er klar til at få et barn med Brad Pitt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pitt-06042018.jpg
 Foto: All Over Press

Det vil være den ultimative hævn!

At få et barn med den mand, som forlod en til fordel for en anden kvinde, som han senere blev gift og fik børn med og siden hen blev skilt fra igen. Så vil ringen være sluttet.

Nu er der nyt i det evige trekantsdrama mellem Jennifer Aniston, Brad Pitt og Angelina Jolie.

Jennifer Aniston kan få sin hævn over Angelina Jolie, som i sin tid stjal hendes mand, Brad Pitt.

Jennifer og Brad var gift frem til 2005.

I samme år blev Angelina Jolie kærester med Brad Pitt.

Angiveligt efter at de mødte hinanden under optagelser til filmen 'Mr. & Mrs. Smith'.

Pitt og Jolie har hårdnakket benægtet, at der var tale om utroskab, og at de ventede, til Brad og Jennifer formelt var skilt, men historien på vandrørene var, at Angelina og Brad så noget til hinanden, mens han var sammen Jennifer, og at det var den direkte årsag til skilsmissen.

https://imgix.seoghoer.dk/jolie-pitt.jpg

Angelina Jolie søgte om skilsmisse fra Brad Pitt i september 2016. (Foto: All Over Press)

Pitt blev siden gift med Jolie, og de fik tre adoptivbørn og tre biologiske børn, inden de gik fra hinanden i 2016.

49-årige Aniston har haft en række mænd siden Pitt afsluttende med ægteskabet med Justin Theroux.

De meddelte tidligere i år, at de skal skilles.

Og nu planlægger Aniston sin hævn over Angelina Jolie ved at få et barn med Brad Pitt.

Det skriver Radar Online

Sitet mener at vide, at Anistons hævntørst ikke har nogen grænser. – Jennifer har ikke talt om at blive kærester med Brad igen - i hvert fald ikke lige nu. Men hun har været smart og fået frosset sine æg ned for mange år siden. Nu har hun spurgt Brad, om han vil donere sæd, så de endelig kan få et barn sammen, siger en kilde til Radar Online. Og Brad Pitt er angiveligt lykkelig ved tanken om at få et barn med jennifer. - Hun behøvede kun at spørge ham en gang. Brad elsker børn og vil gerne have flere - i særdeleshed med Jennifer, siger kilden.
https://imgix.seoghoer.dk/jen-justin.jpg

Justin Theroux ville helst opholde sig i New York, mens Jennifer Aniston foretrak vestkysten og Los Angeles, og så var det svært at holde et forhold kørende. (Foto: All Over Press)

Ifølge Radar Online var årsagen til, at Jennifer Anistons kun 2,5 år lange ægteskab med Justin Theroux gik i stykker, at han ville stifte familie, mens Aniston hele tiden trak det ud ved at påtage sig nye filmroller. - Jen følte sig aldrig helt tryg ved Justin som far til hendes fremtidige børn. Hun vil have den perfekte far til sine børn, og det er Brad, siger kilden til Radar Online. - Hun vil have, at børnene bliver præcis som ham, slutter kilden. I marts kunne SE og HØR fortælle om den kolde luft mellem Angelina Jolie og Jennifer Aniston. Aniston ville invitere Jolie til middag for én gang for alle at få talt ud, men Jennifer fik en blank afvisning af Angelina Jolie.

Sponsoreret indhold