Hollywood28. september 2016

Angelinas politiker-veninder spreder historier om Brad

Angelina Jolies historier om Brad Pitt er angiveligt plantet af to af Angelinas politiske åndsfæller
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20343645.jpg
 (Foto: All Over)

Synderen er fundet. Angelina Jolies meget prominiente og respekterede veninde politikeren Lady Arminka Helic, som sidder i det britiske overhus og som har været politisk rådgiver for Storbrittaniens udenrigsminister, William Hague, har haft travlt i den seneste uge.

Ikke med med at redde verden og gennemføre vigtig politik - men med at svine Brad Pitt til.

Helic og hendes veninde - menneskerettighedsforkæmperen Chloe Dalton - har ført en smædekampagne af rang ved at ringe til journalister verden over for at plante historier om Brad Pitts påståede vold mod et af parrets børn.

- De har kontaktet alle TV-stationer og andre nyhedsmedier, og sammen har de plantet historier om utroskab, druk, stoffer samt historien om volden mod børnene, siger en kilde til Page Six i New York Post.

Helic og Dalton ankom til Los Angeles for et par uger siden for nøje at planlægge skilsmissen.

- De hjalp hende med at håndtere sagen i medierne. Efter det hele faldt ned igen, rejste de diskret tilbage til London, fortæller den velorienterede kilde.

Det er ikke normalt for de to piger at lave spin for Hollywood-skuespillere. Faktisk har de altid arbejdet med politik - og det er også sådan, de kender Angelina Jolie.

Skuespilleren har længe forsøgt at gøre politisk karriere i England, og for få måneder siden forsøgte Angelina at få Brad til at opgive at have adresse i Frankrig for permanent at flytte til UK.

Det er nemlig et krav, hvis man vil have en plads i det britiske overhus, og det var netop, hvad Angelina havde planer om.

Spørgsmålet er nu, om hun vil gøre endnu et forsøg - denne gang uden Pitt.

Angelina begærede skilsmisse fra Brad tirsdag i sidste uge. Parret var sammen i 14 år og har seks børn - både biologiske og adopterede.

Se flere billeder af dem sammen her:

Brad Pitt og Angelina Jolie (billeder af dem og deres børn)

null

Sponsoreret indhold