Hollywood17. maj 2008

ANGELINA JOLIE: VISER MAVEN I CANNES

Hun fortæller, at graviditeten påvirker hele familien så meget, at børnene leger, at de har noget inden maven ligesom mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/jolie-cannes-stort-jpg.jpg

Angilina Jolie's adopterede datter, Zahara, leger, at hun er gravid ligesom sin mor. Den treårige pige siger hele tiden, at "grislingen" inden i hende, giver hende lyst til chokolade brownies.
- Zahara leger, at hun er gravid, og at det er et dyr, der er i hendes mave. Pax siger, at han har en lille abe indeni ham. Så det er virkelig sjovt hjemme hos os i øjeblikket, fortæller Angelina Jolie.

Den i forvejen børnerige familie glæder sig til, at der kommer flere til.
- Børnene er virkeligt spændte, og de er begyndt at forstå, at jeg er gravid. Vi har jo været igennem det, da vi fik Shiloh, så de ved godt, hvad der skal ske, siger Angelina.
Udover Zahara, har hun sammen med Brad Pitt de adopterede sønner Maddox, 6, Pax, 4, og den 23 måneder gamle biologiske datter Shiloh.

Under filmfestivallen i Cannes, som løber af stabelen disse dage, er det kommet frem, at Angelina forventes at føde sine tvillinger den 19. august. Hun bekræftede ligeledes, at hun ikke helt har besluttet sig for, om børnene skal fødes i Frankrig.
- Jeg har ikke besluttet mig helt endnu. Men vi overvejer seriøst Frankrig. Fransk er vores andetsprog derhjemme, selvom jeg stadig har meget at lære, Mine børn er ved at lære fransk, så det at være i landet, hjælper dem med at udvikle deres sprog.

Sponsoreret indhold