ANGELINA JOLIE: SEXET AT VÆRE HØJGRAVID

På trods af rygter venter superparret Angelina Jolie, 32,og Brad Pitt, 44, stadig på ankomsten af deres meget omtalte tvillinger.

Og på trods af sin enorme, tunge og svært fødselsklare mave, synes Angelina stadig, at det er fantastisk at være gravid, skriver Us Magazine.


- Jeg elsker det. Det får mig til at føle mig kvindelig. Det føles som om, der er en mening med alt i min krop. Det får mig til at føle mig rund og god, og det at have liv inden i mig er helt fantastisk, fortæller hun i et helt nyt interview i Vanity Fair.

Den labre skuespiller afslører også, at Brad synes, at hun er sexet, når hun er gravid.

- Jeg er heldig. Jeg tror, at der er mange kvinder, der har en helt anden oplevelse af at være gravid, også på grund af deres partner. Jeg tror, at det betyder enormt meget. Jeg er heldig at være sammen med en person, der synes, at graviditet er sexet, og det får mig til at føle mig dejlig, fortæller hun.

Og superstjernen er heller ikke bange for sin snarlige tvillinge-fødsel..


- Jeg fødte Shiloh på et bittelille sygehus i Afrika. Det var den mest fantastiske oplevelse. Det var ikke særlig smertefuldt og jeg oplevede, at det var et helt fantastisk mirakel min krop kunne gennemføre, fortæller Jolie

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close