Hollywood 3. oktober 2009

Angelina Jolie: Med Brad i flygtningelejr

Det celebre ægtepar har været i Syrien, hvor de har mødt irakiske flygtninge
Angelina Jolies store sociale engagement for verdens underbemidlede har denne gang bragt hende og manden, Brad Pitt, til Syrien
Angelina Jolies store sociale engagement for verdens underbemidlede har denne gang bragt hende og manden, Brad Pitt, til Syrien
Foto: All Over

Angelina Jolie og Brad Pitt har tjent millioner på deres store skuespilpræstationer. Men modsat mange andre, som lader penge og tid gå op i overdådig luksus, så fortsætter de begge med fødderne på jorden for at gøre et stykke arbejde for de mange over hele verden, som ikke har så let en tilværelse.

Senest har Angelina taget sin mand med til Syrien, hvor de to har besøgt flygtningelejre, der huser irakiske flygninge.

- De fleste irakiske flygtninge kan ikke komme tilbage til Irak efter de traumatiske oplevelser, de har haft der. Usikkerheden omkring sikkerheden i hjemlandet har specielt været stor i forbindelse med det kommende irakiske valg og den totale mangel på en social og offentlig hjælp, siger Angelina til Daily Mail.

Mens vi herhjemme kan gå helt i selvsving over, at vi overhovedet modtager flygtninge fra det krigshærgede land, så er der 1.200.000 irakiske flygtninge i Syrien.

Jolie er FN goodwill-ambassadør og har arbejdet med flygtningespørgsmål siden 2002.

I 2007 donerede Angelina Jolie og Brad Pitt en mio. dollars til hjælp til flygtningene i Darfur-regionen i Sudan.

Sponsoreret indhold