Angelina Jolie kæmper for kidnappede skolepiger

Angelina er vred over, at skolepiger er blevet kidnappet.

Angelina er vred over, at skolepiger er blevet kidnappet.

Foto All OverDet er næsten ikke til at tro, at slaveri stadig eksisterer. Men ikke desto mindre blev 276 nigerianske skolepiger den 14. april bortført, og ifølge kidnapperne skal de unge piger "sælges på markedet".

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie - Kærlighedener styrket

Det mener den verdenskendte skuespillerinde Angelina Jolie er fuldstændig uacceptabelt. Til premieren på hendes nyeste film "Maleficent" fortalte hun, at kidnapperne i hendes øjne skal straffes meget hårdt.

Det skriver Reuters Bureau.

- Vi er nødt til at begynde at arrestere folk for det her. Vi er nødt til at bringe dem for en dommer, og vi er nødt til at plante så stor en frygt i kidnappernes sind, at de en anden gang tænker en ekstra gang over denne form for aktion. Disse mænd tror, de kan slippe af sted med at gøre den slags ting, siger den 38-årige skuespillerinde.


Angelina Jolie og gemalen Brad Pitt (Foto: All Over)

Og Jolie er ikke den eneste kendis, der kæmper for de nigerianske skolepiger. Også Michelle Obama viser sin støtte ved at tage del i online-kampagnen #BringBackOurGirls.

LÆS OGSÅ: Se Brad og Angelina med alle ders "ællinger"

#BringBackOurGirls er en slags bevægelse, der kæmper for at få de kidnappede piger sikkert hjem. Fænomenet er blevet meget populært på både Twitter og Instagram, hvor mange tusinde mennesker lægger billeder op af dem selv for at sætte fokus på kidnapningen.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close