Hollywood22. september 2014

Angelina Jolie går på jagt mod krybskytter

Skuespillerinden er instruktør på ny film om Afrika
Angelina Jolie er instruktør på en ny film om Afrika, der skal sætte fokus på krybskytteri
Angelina Jolie er instruktør på en ny film om Afrika, der skal sætte fokus på krybskytteri
 Foto: All Over PressSkuespillerinden Angelina Jolie fik debut som instruktør på filmen "In The Land Of Blood And Honey" i 2011.

Siden da er det også blevet til film som "Unbroken" og "By The Sea".

Nu skal den amerikanske superstjerne endnu engang prøve kræfter som instruktør. Hun er nemlig blevet hyret til at stå for filmen "Africa".

Den er baseret på en sand historie skrevet af den Oscar-vindende filmskribent Eric Roth, som blandt andet står bag den legendariske film "Forrest Gump".

LÆS OGSÅ: Tillykke: Brad Pitt og Angelina Jolie gift

LÆS OGSÅ: Ung skuespiller bange for Angelina Jolie

LÆS OGSÅ: Brad Pitt og Angelina Jolie spiller over for hinanden i ny film

Filmen foregår i 1980'erne og 1990'erne og følger den kenyanske arkæolog og politimand Richard Leakey, der går til kamp mod de elfenbensjagtende krybskytter.

En historie Angelina Jolie er meget interesseret i.

- Jeg har følt en dyb forbindelse til Afrika og landets kultur det meste af mit liv, og blev forført af Erics (Roth red.) smukke manuskript om en mand, der er trukket ind i den voldelige konflikt med krybskytter, der jagter elefanter, og som har en dybere forståelse for menneskers aftryk og ansvar for verden, siger skuespillerinden Angelina Jolie ifølge thewrap.com i en pressemeddelelse.

At det er den rutinerede skuespillerinde, der skal give sig i kast som instruktør på historien, er filmens producer glad for.

- "Africa" er en historie, der står mit hjerte meget nært, og jeg ved, at den vil overstige mine forventninger i Angelina Jolies hænder, siger filmens producer David Ellison i samme meddelelse.

Angelina Jolie blev nomineret til en Golden Globe for sit arbejde som instruktør i sin debutfilm "In the land of blood and honey", der ligesom filmen "Africa" tog fat på et socialt og samfundsmæssigt problem.

Sponsoreret indhold