Hollywood2. januar 2018

Amy Winehouses far: Min datter hjemsøger mig

Amy Winehouses far, Mitch Winehouse, fortæller, at hans afdøde datter stadig besøger ham i hans hjem i Kent
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.ekgw13.jpg
 Foto: All Over Press

Amy Winehouse døde i 2011 - blot 27 år gammel. Men selvom hendes fysiske væsen ikke længere er at finde på jorden, så hævder sangerens far, Mitch Winehouse, at hendes ånd stadig lever i bedste velgående.

I et interview med The Sun fortæller den afdøde sangers far, at hans datters spøgelse stadig kommer og besøger ham i hans hjem i Kent.

- Der er stadig øjeblikke, specielt på hendes fødselsdag den 14. september. Det er hårdt, fortæller Mitch Winehouse til The Sun.

- Efter tre år troede jeg, at hun måske en dag ville komme tilbage i en eller anden form, og så kommer hun tilbage - ikke fysisk, men åndeligt - hele tiden, tilføjer Winehouse.

- Jeg kan slet ikke begynde med at fortælle, hvor meget hun er her, lyder det fra faderen.

- Der sker mange mærkelige ting, fortæller Mitch Winehouse om datterens spøgeri.

- Hendes ånd kommer og sidder for enden af min seng. Så sidder hun bare der, og det ligner hende på en prik med hendes smukke ansigt, og hun ser på mig. Så siger jeg til hende: "Er du okay?", fordi jeg bliver nervøs, når hun er der, fortæller faderen til The Sun.

- Men det er en trøst for mig at vide, at hun på en måde er her og i nærheden af mig, siger Mitch Winehouse.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/amy-tattoo.jpg
 Foto: All Over Press

Amy Winehouse havde en tatovering af en fugl, der synger på sin arm. Foto: All Over Press

Mitch Winehouse hævder også, at Amy Winehouse kommer på besøg fra det hinsides i form af en fugl, der ligner den, som Amy Winehouse havde en tatovering af på sin arm.

- Ugen efter hun døde, var jeg hjemme hos min søster, og vi hørte et bump, og en solsort magen til den på Amys tatovering var fløjet ind i vinduet, fortæller Mitch Winehouse.

- Vi gik hen for at samle den op og sætte den på en gren. Det skete om natten, når fugle ikke flyver, men den kom tilbage og sad på min fod, lyder det yderligere fra faderen.

- Og så forsøgte vi at sætte den ud igen, og den kom og sad mellem os og sang. Nu ser jeg solsorte alle vegne. Og du tænker: "Åh, men det er bare en fugl", men det er hende, det er jeg sikker på, forsikrer Amy Winehouses far.

Se flere billeder af Amy Winehouse i galleriet:

Amy Winehouse (billeder fra hendes liv og sidste optræden)

Sponsoreret indhold