Amy Winehouses eks skyld i død

Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil var gift i to år inden de blev skilt i 2009

Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil var gift i to år inden de blev skilt i 2009

Foto: All Over

Det var to turbulente og narkobefængte år da Blake Fielder-Civil og Amy Winehouse var gift, men han mener selv, at han kunne have reddet sin vilde ekskones liv. Hvis altså ikke det var for et enkelt problem: han afsoner i øjeblikket en dom på 32 måneder.

Det fortæller den 32-årige Blakes far, Larry, der også beretter at sønnen grædende ringede til ham fra fængslet kort efter sangerindes død.

Det er hans mor til gengæld stærkt uenig i.

- Jeg synes han bliver nødt til at tage sin portion af skylden, erklærede Georgette Civil i et britisk tv-program.

Blake og Amys forhold var i voldsom grad plaget af stofmisbrug, og det er da også narkoen fru Civil er bange for at hendes søn introducerede Amy til.

- Jeg skal ikke kunne sige, om Amy tog stoffer, inden hun mødte Blake, det skal jeg ikke. Det tror jeg aldrig vi finder ud af, siger hun.

En rørende begravelse

Den magre og vildhårede sangerinde blev tirsdag begravet i London ved en stille ceremoni for de nærmeste, heriblandt veninden Kelly Osbourne.

Uden for kirkegården havde en stor gruppe fans taget opstilling, de gik dog glip af en rørende tale fra Amys far, Mitch.

- Godnat min engel, sov godt. Mor og far elsker dig meget højt, sluttede den rørte far efter han blandt andet havde fortalt sjove historier fra sin datters barndom.

Læs også: Amy begraves i dag

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close