Hollywood8. november 2017

Amerikansk "Gift ved første blik"-par får eget tv-program

I det nye program følger man parret, Jamies graviditet og datteren Henley Grace, som kom til verden i august.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_95.jpg
 All Over

De er formentlig det mest populære par fra den amerikanske udgave af "Gift ved første blik" nogensinde, og deres popularitet fortsætter kun.

Det er tre år siden, at Doug Hehner og Jamie Otis mødtes for første gang, da de skulle sige "ja" til hinanden foran alteret. De har været gift siden, fået en datter, og nu får de også deres eget tv-program. Det skriver US Weekly.

I det nye program "Gift ved første blik: Jamie og Doug plus en" følger man parret og deres datter, som kom til verden 22. august i år.

Programmet vil også fortælle om parrets svære vej til at få børn. Jamie blev første gang gravid i sommeren 2016, men en uge efter, hun havde offentliggjort det, tabte hun barnet.

Men så kom miraklet seks måneder senere, da Jamie blev gravid igen. Faktisk opdagede hun den nye graviditet den dag, hun havde termin med det første barn - 20. december.

- Vi frygtede den dag. Jeg tog en test, og den var positiv, har Jamie tidligere fortalt til US Weekly. Og senere den dag gav hun Doug en overraskelse.

- Det var et billede af os to. Ude på siden var der en besked fra babyen, hvori der stod: "Kære far, min storebror Johnny fortalte, at han skulle være her sammen med dig i dag, men siden han ikke kunne det, har han sendt mig i stedet", fortæller Jamie.

Og for knap tre måneder siden kunne Jamie og Doug så byde velkommen til deres datter Henley Grace, som også er den første "Gift ved første blik"-baby.

Det danske "Gift ved første blik"-par LIne og Michael venter også deres første barn, og Line har termin om præcis en uge. De venter også en pige.

Jamie og Dougs program har premiere 19. december.

Sponsoreret indhold