Blev kun 34 år: America's Next Top Model død

Jael Strauss er død.

Jael Strauss er død.

(Foto: MEGA)

To måneder efter hun blev diagnosticeret med en aggressiv type brystkræft, er den tidligere America’s Next Top Model-deltager Jael Strauss død.

Jael Strauss døde tirsdag på et hospice efter at have været bevidstløs i nogle dage og blev blot 34 år.

Det skriver TMZ.

Jael Strauss deltog i den populære model-konkurrence i ottende sæson og gjorde sidenhen karriere både foran kameraet og på catwalks over hele verden.

For to måneder siden stod hun frem og fortalte, at hun var blevet ramt af kræft, og at sygdommen var så alvorlig, at hun ikke kunne blive helbredt:

Mangler du julegaven til mor eller svigermor? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

4. oktober skrev hun følgende på sin Facebook-profil.

- Jeg ville egentlig skrive noget længere, men I fortjener at få at vide, at jeg 2. oktober blev diagnosticeret med stadie fire brystkræft. Det har spredt sig aggressivt til resten af min krop, og jeg er uhelbredeligt syg.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jael Strauss døde tirsdag på et hospice. Foto: MEGA

- Behandling kan formentlig forlænge mit liv længere end de ”få måneder”, som lægerne har givet mig. Jeg ønsker ikke at dø. Jeg har brug for endnu et af de mirakler, som jeg fik tilbage i 2013, skrev modellen ærlig på Facebook.

I 2013 havde Jael Strauss netop lagt alkoholen på hylden efter at have kæmpet med et alkoholmisbrug i flere år.

I slutningen af november blev den 34-årige model, der stammer fra Detroit, indlagt på et hospice. FI går sov hun så stille ind.

Mangler du julegaven til mor eller svigermor? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

I en udtalelse skriver hendes knuste familie:

- Den eneste trøst er, at vi nåede at vise hende, hvor meget hun var elsket, inden hun sov ind. Hun bragte så meget lys til så mange mennesker.

Mød supermodellen Winnie Harlow, der lider af samme sygdom som Michael Jackson. Som barn blev hun mobbet og kaldt "grim ko" på grund af sit specielle look. I dag er hun en af de mest eftertragtede modeller.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close