Depp-skilsmissen: Amber bliver væk fra retten IGEN

Johnny Depp og Amber Heard.

Johnny Depp og Amber Heard.

(Foto: All Over)

LOS ANGELES/SE og HØR: Hun blev væk. For anden gang.

Amber Heard droppede fredag at møde op i retten i Los Angeles. Det var ellers meningen, at den 30-årige babe skulle grilles af Johnny Depps advokater i et køligt retslokale i Hollywood. Men sådan blev det ikke, for Amber kunne ikke komme fra London til L.A. i tide. 

- Uden at selv være skyld i det, kunne Amber ikke finde rejser fra London, står der i retsdokumenterne.

I gennemsnit går der ellers 14 direkte fly til Los Angeles fra den britiske hovedstad hver eneste dag.

Det handler nok mere om, at Heard ikke har lyst til at svare på spørgsmål fra Depps aggressive advokater. I sidste uge skulle det første retsmøde have fundet sted, men Amber nægtede at lade sig afhøre. Og derfor måtte advokaterne udsætte mødet. Bagefter forsøgte Heards advokater at så tvivl om, hvor vidt Depps folk overhovedet var forberedt. De hævdede, at Amber sad og ventede 10 timer i retslokalet. Det er dog en noget pyntet version af virkeligheden. I stedet siger kilder, at Amber holdt sin helt egen talestrejke og nægtede at sige så meget som et ord.

Skilsmissesagen mellem parret, der blot nåede at være gift i 15 måneder, eksploderede i foråret, da Amber hævdede at Johhny adskillige gange havde tæsket hende og været ekstremt voldelig. Blandt andet hævdede Heard, at Amber, at Johnny tæskede hende med en iPhone. Forleden dukkede en video op - formentlig lækket af Heards folk, hvor Depp smadrer løs i deres fælles lejlighed i Los Angeles. Videoen er optaget af Amber selv og kan ses hos TMZ her. Kilder siger dog, at videoen er redigeret heftigt, og at Amber forsøgte at lokke Johnny i en fælde ved at optage ham, mens han var stiv. 

Amber kræver erstatning og en fast sum på $500,000 om året fra. Det er 3.4 millioner danske kroner.

Se billeder fra deres ægteskab her:

Johnny Depp og Amber Heard skal skilles - se dem sammen her

 

 

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close