Hollywood8. februar 2016

Alle vil se "Den danske pige"

På kun fire dage har historien om trans-kvinden fra Danmark solgt tusindvis af billetter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/den_danske_pige-472-cpo.jpg
 Claus Poulsen

42.649. Så mange billetter har "Den danske pige" solgt på fire dage. Den sande historie om det danske kunstnerpar Einar og Gerda Wegener, der spilles af Eddie Redmayne og Alicia Vikander, hvis ægteskab og arbejde udfordres, da Einar begynder en rejse for at blive den første kønsskifteopererede kvinder i verden havde premiere torsdag i landets biografer. Og publikum ser ud til at have interesse for parrets usædvanlige kærlighed.

- Det er en meget stor glæde for mig og Copenhagen Film Fund at have været med til at lave en film, som både underholder, fortæller en vigtigt historie og hiver publikum i biffen og så i tillæg hertil skaber vækst og beskæftigelse i Danmark. Det er gevinst på alle hylder og vidner kun om det helt nødvendige i en fond, som Copenhagen Film Fund, der gør det attraktivt at komme hertil for at producere, fortæller Copenhagen Film Funds direktør Thomas Gammeltoft.

Eddie Redmayne og Alicia Vikander er begge nomineret til en Oscar for deres præstation i "Den danske pige". De to stjerner deltog i gallapremieren i København tirsdag aften, hvor kendisser troppede op for at se filmen før alle andre.

Herunder kan du se fotos fra den røde løber:

Kendte til premiere på "Den danske pige"

Sponsoreret indhold