Hollywood15. juli 2008

Al Pacino: Superfar

Selv om han er oppe i alderen kan han sagtens underholde sin 7-årige datter
7-årige Oliva ser til mens 68-årige Al Pacino leger med hendes bamse
7-årige Oliva ser til mens 68-årige Al Pacino leger med hendes bamse
 Foto: All Over

Forleden tilbragte den prisvindende skuespiller en skøn eftermiddag sammen med sin datter Olivia. Den 7-årige pige og hendes 61 år ældre far tog en tur i parken, hvor de sammen legede med hendes medbragte bamse.

Olivia er Al Pacinos yngste datter og hun har en tvillingbror, som hedder Anton. Skuespilleren har - udover tvillingerne - også datteren Julie Marie, som er 19 år.

Al Pacino er en af de få Hollywoodstjerner, der aldrig har giftet sig. Alligevel måtte han igennem en grim forældermyndigheds sag, da han og tvillingernes mor, skuespilleren Beverly D'Angelo, gik fra hinanden tilbage i 2003.

- Han er en kontrollerende og generende mand, der aldrig har skiftet en ble, sagde Beverly D'Angelos talsmand dengang under retsmøderne.

Pacinos advokater svarede igen med påstande om, at D'Angelo brugte børnene som en slags gidsler og kun var ude på at vriste penge ud af den rige skuespiller.

Efter en lang og sej retssag endte forældrene dog med at dele myndigheden over deres fælles børn, og det ser ud til, at Al Pacino nyder hvert et minut han har med sin yngste datter.

Sponsoreret indhold