Hollywood 18. august 2015

Aguilera fejrer datters etårs fødselsdag

Christina Aguilera viste sin datter frem på det sociale medie Instagram i anledning af hendes etårs fødselsdag
All Over Press

Forældre husker altid deres børns første fødselsdag som noget helt specielt, og det gælder også for "Dirty"-sangerinden Christina Aguilera, der fejrede sin første datter, Summer Rains, etårs fødselsdag.

Christina Aguilera og hendes forlovede, Matt Rutler, bød den lille fødselar, Summer Rain, velkommen til verden sidste sommer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Aguilera har i forvejen den 6-årige søn, Max Liron, som hun fik i sit tidligere ægteskab med Jordan Bratman. Summer Rain er Matt Rutlers første barn.

Den alsidige soulsangerinde, der er mor til to, delte et billede af sin datter på sin profil på Instagram, hvor Summer Rain har fået sig en stor lyserød ballon.

- Stort tillykke med dit første år min søde Summer Rain, skriver den 34-årige Christina Aguilera på Instagram, hvor hun har mere end million følgere.

Sangerinden har fanget et ganske særligt øjeblik, med Summer Rain i fin kjole med æbler på, hvor hun kigger op mod kameraet.

[node:aller-related-content]

Christina Aguileras Instagram-profil tyder på, at det er en rigtig børnefamilie, som Summer Rain er blevet en del af. For en måned siden delte "Burlesque"-sangerinden en familievideo på det sociale medie Twitter, hvor hele familien er en tur i zoologisk have.

Tidligere på året fortalte Christina Aguilera til det amerikanske medie People, hvorfor hun valgte et utraditionelt navn til sin datter.

- Sommer er en tid, hvor der er varme og lys. Regnen vasker det hele væk og tillader nyt liv og nye begyndelser. Derfor blev det til Summer Rain, sagde Christina til magasinet i februar.

Se Christina Aguileras billede af sin datter på Instagram her.

Happy 1st Birthday! My Sweet, Summer Rain.

Et billede slået op af Christina Aguilera (@xtina) den

16. Aug 2015 kl. 7:56 PDT

Sponsoreret indhold