Afsløring i Beyonce-sag: Jeg er ”Becky med det gode hår”

Foto: All Over

I Beyonces sang ”Sorry” lader der til at være hentydninger til utroskab fra Jay Zs side - hvor hun blandt andet synger om ”Becky With The Good Hair” med teksten:

” “Wave it in his face, tell him, boy, bye. Tell him, boy, bye, middle fingers up. I ain’t thinking ‘bout you.”…. “He better call Becky with the good hair.”

Lige siden har der været utallige spekulationer om, hvem “Becky” er. Rita Ora er blevet anklaget for at være synderen, efter hun postede et billede med en bikini med en citron på, stylisten Rachel Roy har også måttet benægte, at hun skulle have haft en affære med Jay Z, og flere andre kvinder er blevet nævnt som mulige syndere.

MEN, nu står ”Becky” frem - i hvert fald, hvis man skal tro Coldplay-forsangeren Chris Martin, der lader til at lave godt og grundigt grin med hele sagaen - som det nærmest har udviklet sig til at være.

- Ja, det er mig, sagde han for nylig, da han på en amerikansk radiostation blev spurgt om ”Becky”.

- Altså, Jay og jeg har jo set hinanden, sådan on/off i omkring 24 år nu. Vi bowler sammen, men folk tror hurtigt, at der forgår noget andet, fordi vi går rundt med store kugler. Men jeg er glad for, at jeg endelig har sagt det, lyder det jokende fra Chris Martin, der er nære venner med både Jay Z og Beyonce. 

Hvem Beyonce reelt synger om, er der vist stadig ingen, der ved...

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close