Hollywood9. december 2014

Afsløring: 12 nye Harry Potter-historier på vej

Troldmanden genopstår
Harry, Hermione og Ron vender tilbage den 12. december.
Harry, Hermione og Ron vender tilbage den 12. december.
 Foto: All OverForfatteren til de populære "Harry Potter"-bøger, J.K. Rowling, har afsløret, at der kommer 12 nye Harry Potter-historier.

Det skriver hun i et nyhedsbrev til medlemmerne af Harry Potter fan-hjemmesiden Pottermore, hvor historierne vil blive offentliggjort allerede fra den 12. december.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Harry Potter-stjernernes vilde forvandling

De 12 nye historier bliver nemlig udgivet som en julekalender, der starter den 12. december og slutter den 24. december.

Historierne kommer ifølge J.K. Rowling til at handle om alt fra nye eliksirer til Harry Potters værste konkurrent Draco Malfoy.

LÆS OGSÅ: "Harry Potter" dropper brillerne

Noget tyder altså på, at forfatteren ikke helt kan lægge det magiske Harry Potter-univers fra sig, selvom hun har sagt, at der ikke kommer flere bøger end de syv, hun allerede har udgivet.

LÆS OGSÅ: Sådan har du aldrig set 'Harry Potter' før

For få måneder siden udgav hun ligeledes en historie i anledning af Halloween, som omhandler en af skolelærerne på den magiske skole Hogwarts, ligesom hun i sommers udgav en kort historie, der omhandler en 34-årig udgave af Harry Potter, som tager til verdensmesterskaberne i den flyvende koste-sport "Quidditch".

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne ønsker at dø

Sponsoreret indhold