Hollywood 17. juli 2015

Affleck og Garner i bitter strid om børnene

Selv om de foregiver noget andet, lader det til, at Jennifer Garner og Ben Affleck er på meget dårlig fod efter bruddet.

Ben Affleck og Jennifer Garner har udadtil virket som om, de har taget deres brud meget stille og roligt.  

Men flere kilder fortæller nu, at eksparret rent faktisk er i en meget bitter strid om børnene: Violet på ni år, Seraphina på seks år og treårige Samuel.

Senest har man set Ben Affleck passe børnene i Atlanta, mens Garner er i gang med sin nye film: ”Miracles From Heaven”.  Og han har generelt brugt meget tid sammen med de tre børn, efter han og konen annoncerede, at de skulle skilles efter ti års ægteskab.

[node:aller-related-content]

Det lader til, at Ben Affleck decideret er blevet rådet til at bruge så meget tid sammen med børnene som muligt – i forhold til, at der kan komme en strid om forældremyndighed.

- Bens advokat har rådet ham til at være der så meget så muligt for at vise, at han er ansvarlig og meget involveret i børnenes hverdagsliv, siger en kilde ifølge Mirror til Touch.

- Han vil have delt forældremyndighed – han vil ikke bare lade Jen tage børnene fra ham. Men de børn er Jens førsteprioritet, og hun vil have den fulde forældremyndighed. Det er ved at blive til en meget bitter strid, siger kilden.

Både Ben Affleck og Jennifer Garner er blevet spottet med deres vielsesringe, selv om de har annonceret skilsmissen. Og der spekuleres i, om det er taktik for at vise, at man er dedikeret til familielivet. 

Affleck og Garner skal skilles

Sponsoreret indhold