Hollywood 12. februar 2017

Ærlige Nicole Kidman: Jeg frygter at dø

Den smukke skuespiller fylder 50 år til sommer. Nu afslører hun, at hun er bange for at dø for tidligt. Og grunden er rørende.
(Foto: All Over Press)

Hendes stemme er blid. Ansigtet er fejlfrit. Og de blonde slangekrøller er fortryllende. Nicole Kidman er superstjerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SE og HØR har mødt den australske skuespiller på det mondæne hotel The London i West Hollywood i anledning af hendes nye film ”Lion”. Den er allerede på alles læber i Los Angeles, og den bliver formentlig ikke overset, når Det Amerikanske Filmakademi den 26. februar uddeler de prestigefyldte Oscarpriser.

Og det vil ikke være første gang, den smukke skuespillerinde hiver en Oscar-statuette hjem. Den 49-årige mor til fire har nemlig haft en lang succesfuld karriere på det store lærred.

Men efterhånden begynder hun at mærke alderen tynge. Til sommer fylder hun 50 år, men det har hun intet problem med. Dog er det tanken om at dø fra sine børn, som skræmmer hende.

– Mine to yngste børn har jeg fået meget sent i livet. Jeg vil gerne være her, når de vokser op, så jeg kan elske og beskytte dem. Det er meget, meget vigtigt for mig. Det er min drivkraft. Jeg vil gerne være sund og rask. Det er noget, jeg tænker meget på, siger hun, og svarer på spørgsmålet om hun er bange for at være væk om 20 år:

– Det ville enhver mor fortælle dig. Jeg vil beskytte mine børn fra verden. De er små, så man tænker hele tiden på dem. Det er svært – som kvinde – ikke at blive besat af den tanke. Man skal kunne leve livet. Men samtidig er éns drivkraft, at man hele tiden tænker på, hvordan man bedst beskytter dem. Det er instinkt, siger hun.

Læs hele interviewet med Nicole Kidman i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold