Ærlig Jessie J: Jeg kan ikke få børn

Jessie J fortæller ærligt, at hun ikke kan få børn.

Jessie J fortæller ærligt, at hun ikke kan få børn.

Foto: MEGA

En modig Jessie J åbnede forleden op om sit livs størst sorg.

Hun kan ikke få børn.

Det fortalte hun, da hun stod på scenen i Royal Albert Hall i London tirsdag aften. 

Det skriver britiske Metro

- Jeg fik at vide for fire år siden, at jeg aldrig vil kunne få børn, fortalte Jessie J ærligt fra scenen i London.

Det er første gang, at hun fortæller om den triste nyhed, som hun også har skrevet sangen "Four Letter Word" om. 

- Jeg fortæller det ikke for at få sympati, fordi jeg er en ud af millioner af kvinder og mænd, der har været igennem det her, og som vil gå igennem, fortalte Jessie yderligere fra scenen.

- Det kan ikke blive noget, der definerer os, men jeg havde lyst til at skrive denne her sang til mig selv i det øjeblik fyldt med smerte og tristhed, men også for at give mig selv glæde, og for at give andre noget, de kan lytte til, når det bliver virkelig hårdt.

- Så hvis du nogensinde har oplevet noget som det her, eller har kendt nogen, der har gået igennem det, eller som har mistet et barn, skal du bare vide, at du ikke er alene. Jeg tænker på dig, når jeg synger denne san, sagde hun.

Jessie J var tidligt i sin karriere meget åben om, at hun godt kunne tænke sig at få børn. 

Hun må nu forsøge adoption eller surrogatmor, hvis hun gerne vil have drømmen til at gå i opfyldelse. 

Artiklen fortsætter efter billedet

 
Efterfølgende sendte han kærlighed afsted til hende på Instagram. 
 
- Denne kvinde åbnede sit hjerte på på scenen i Royal Albert Hall. Alle der var fik lov til at oplevet noget helt specielt. Wow, skriver Channing til sit billede. 
 
 
Channing Tatum var tidligere gift med skuespilleren Jenna Dewan. De gik fra hinanden tilbage i foråret.

Parret valgte selv at fortælle, at de gik hver til sit tilbage i april. På deres respektive Instagram-profiler delte de en tekst, hvori de skrev, at de havde besluttet at lade sig separere.

- Vi blev dybt forelskede i hinanden for mange år siden og har været på en magisk rejse sammen. Intet er ændret i forhold til, hvor meget vi elsker hinanden, men kærlighed er et smukt eventyr, der sender os i forskellige retninger i tiden, der kommer. Der er ingen hemmeligheder eller saftige begivenheder bag vores beslutning - blot to "bedste venner" som er blevet klar over, at det er tid til at give hinanden rum til og hjælpe hinanden med at leve så lykkelige liv som muligt. Vi er stadig en familie og vil altid være kærlige, dedikerede forældre for Everly, skrev parret.

- Vi kommer ikke med yderligere kommentarer ud over denne fælles udtalelse, og vi takker jer på forhånd for at respektere vores families ønske om retten til et privatliv. Kærlighed til alle, Chan & Jenna, afsluttede parret.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close