Hollywood3. maj 2017

Ægtemanden er ikke vild med hendes store nødder, men vi kan nu godt lide dem

Brystbomben Katie Price har afsløret, at hendes mand ikke er vild med hendes store brystparti. Det er Katie heldigvis ligeglad med, det viste hun på stranden i Miami forleden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08524544.jpg
 Foto: All Over

Hun har altid været kendt for sine store nødder, og Katie Price har da også arbejdet hårdt for at komme op i en bryststørrelse, der virkelig imponerer.

Således har hun været igennem hele otte brystoperationer. Og forleden viste hun sig så frem på stranden i Miami.

Katie Price, eller Jordan som hun tidligere kaldte sig, er nemlig ved at optage et hemmeligt TV-projekt, og det gav altså strandgæsterne i Miami lidt lækkert at kigge på.

Det er dog ikke alle, der er vilde med hendes store nødder. Forleden afslørede Katie nemlig, at hendes mand, Kieran Hayler, som hun har været gift med siden 2013, bestemt ikke er fan af hendes 70I-bryster.

- Kieran er ikke en brystmand. Så de er kun for mig. Han elsker mine øjne, fortæller Katie ifølge The Sun.

Ægteskabet med Kieran Hayler er Katie Prices tredje. Hun var gift med popsangeren Peter André i årene 2005-2009, i 2010 blev hun så gift med Alex Reid, som hun lod sig skille fra to år senere.

Derudover har hun haft et længere forhold med fodboldstjernen Dwight Yorke. De mange forhold har sammenlagt bragt fem børn med sig, Harvey, Junior, Princess, Jett og Bunny.

Selvom Katie Prices ægtemand ikke er vild med hendes nødder, så kan vi nu meget godt lide dem.

Se billederne af Katie Price på stranden i Miami i galleriet herunder

Katie Price på stranden i Miami - maj 2017

null

Sponsoreret indhold