Adopterer barn sammen

Brad Pitt og Jennifer Aniston.

Brad Pitt og Jennifer Aniston.

(Foto: MEGA)

Rygtemøllen kører i højeste gear i USA, når det kommer til "Venner"-ikonet Jennifer Aniston og filmmegastjernen Brad Pitt. 

Siden Jennifer inviterede Brad Pitt til sin 50-års fødselsdag (hvor han gik som en af de sidste) og deres intime møde backstage ved SAG Awards, holder hele verden vejret i spænding. 

Er de to legender igen et par?

Skal vi kysse? Måske blomstrer kærligheden igen mellem Jennifer Aniston, 50, og Brad Pitt, 56. Fans over hele verden hepper i hvert fald på, at de igen er sammen.

 

Artiklen fortsætter under billedet.

Nu er der ny info fra USA, som i den grad peger i den retning. Jennifer Anison og Brad Pitt skulle nemlig være klar til at adoptere en lille pige, lyder det. 

En insider har sladret til Life & Stye, og vedkommende er slet ikke i tvivl om, at der sker ting og sager. 

- De taler om at adoptere en lille pige. Det at starte en familie, der var altid en drøm for dem begge, men det blev aldrig til noget. Indtil nu. De kan ikke vente med at få deres baby. Det er et mirakel", jubler kilden.

Samtidig er Jennifer Aniston angiveligt blevet set handle babytøj og de to stjerner skulle også allerede have valgt et navn til den lille ny; Georgia. 

Navnet skal ses som et anerkendende nik til George Clooney, som var primus motor i at få Jen og Brad tilbage på rette kurs. 

- Hun bliver en fantastisk mor, lyder det fra den amerikanske kilde. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close