Hollywood18. november 2015

Adele: Jeg har kropsproblemer

Takket være sin lille søn sætter Adele nu pris på at være unik og har accepteret, hvordan hun ser ud, selv om det stadig kan påvirke hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/e587d2d47961443cacff4fe2226ef7f2.jpg
 Foto: All Over Press

Adele er kendt for sit imponerende stemme, men bag den store sangstemme har sangerinden selv følt sig lidt for stor.

I årevis har den i dag 27-årige superstjerne kæmpet mod sin egen og omverdenens opfattelse af, hvordan en kvindekrop skal se ud, og det har været meget ødelæggende for hende, ind til den dag hun begyndte at acceptere sig selv.

Det fortalte den britiske divasangerinde åbenhjertigt i et nyligt radiointerview på SiriusXM, skriver mediet Entertainment Weekly.

- Jeg har helt sikkert kropsproblemer, men det har jeg faktisk haft hele mit liv, erkendte den Oscar-vindende "Skyfall"-sangerinde og uddybede samtidigt:

- Der findes større problemer i denne verden, end hvordan jeg har det med mig selv, understregede Adele i interviewet.

I oktober 2012 blev den Grammy-vindende sangstjerne mor til sønnen Angelo, som hun fik med iværksætter-kæresten Simon Konecki, og det satte sangerindens kropsbesættelse i perspektiv.

[node:aller-related-content]

- Først og fremmest er hvert eneste menneske unikt, så hvorfor skulle man have lyst til at ligne alle mulige andre? Hvorfor vil man have samme frisure eller samme mening som alle andre?, spurgte "Rolling In the Deep"-sangerinden retorisk og fortsatte:

- Mit liv handler om alt andet end mig nu. Min søn får mig til at være til stede, og det værdsætter jeg virkelig, når resten af hverdagen er så travl.

- Den ude-af-kroppen-oplevelse, jeg har ved at elske et andet menneske så ubetinget som mor, har lært mig en del om mig selv, konstaterede den ridderslåede britiske sangerinde.

Efter fire års pause med undtagelse af indspilningen af soundtracket til den foregående James Bond-film, "Skyfall", er Adele endelig tilbage med sin tredje plade, "25", der udkommer fredag.

Sponsoreret indhold