Adele dropper at turnere de næste 10 år

Foto: All Over

Der gik fem år fra 2011, før Adele igen turnerede, og hun var også forbi Danmark, på den turne, der er gang I for tiden.

Og de fans, der så hende i Forum, i år, skal nok glæde sig ekstra meget, da der kan gå meget meget længe, før hun igen kommer til at stå på en scene på en turne.

Adele vil nemlig tage en meget lang pause fra livet på vejen, da hun vil være der 100 procent for sin søn Angelo. Derfor er hun faktisk klar til at droppe turneerne de næste 10 år. Det skriver The Sun, som har en kilde meget tæt på Adele.

- Angelo er hendes førsteprioritet. Han er det vigtigste i hendes liv. Hun har haft ham med alle steder på turneen, men han skal starte i skole næste år, så der kan han ikke tage med mere. Og Adele vil ikke misse et øjeblik af Angelos opvækst, så det er en meget nem beslutning for hende at droppe turnelivet, siger kilden.

Det kan dog være, at hun godt vil sige ja til en fast tjans i Las Vegas, da hun har planer om at flytte familien til USA, og på den måde vil de kunne bo i Las Vegas, have sønnen i skole og hun kan arbejde og optræde alligevel.

- Lige nu siger hun, at hun ikke vil lave endnu en massiv verdensturne de næste ti år. 

Se mange flere billeder af Adele med sønnen Angelo her: 

Adele med sønnen Angelo

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close