Hollywood10. november 2013

Abba: En genforening rykker tættere på

Når den svenske popgruppe i 2014 fejrer 40 års jubilæum for deres første hit, kan der blive tale om et comeback
Skal vi til at høre mere fra Abba?
Skal vi til at høre mere fra Abba?
 Foto: All OverDen legendariske svenske popgruppe Abba overvejer en mulig genforening til næste år, siger Agnetha Fältskog i et interview søndag med den tyske avis Welt am Sonntag.

Til næste år har de fire svenske musikere 40 års jubilæum med deres første hit "Waterloo", som gav dem en sejr i Eurovision i 1974, og skaffede dem international berømmelse.

Abba blev efterhånden en af verdens bedst sælgende popgrupper med en stribe af tophits som" Mamma Mia", "Dancing Queen" og "Super Trouper".

Abba-stjerne: Jeg var misbruger

- Selvfølgelig er det noget, vi tænker på. Der er planer om at gøre noget for at markere jubilæet på en måde. Men jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvordan det kommer til at foregå, siger den 63-årige Fältskog til den tyske avis.

Fältskog dannede i 1972 Abba sammen med guitarist og sangskriver Björn Ulväus, der senere blev hendes mand, samt Benny Andersson og norsk-svenske Anni-Frid Lyngstad.

Gruppens succes ved det europæiske melodi grand prix, Eurovision, kom to år senere i Brighton i England.

Gruppen, hvis sidste album The Visitors udkom i 1982, har solgt flere end 380 millioner plader over hele verden, hvilket gør Abba til en af historiens mest succesfulde popgrupper.

/ritzau/AFP

Sponsoreret indhold