Hollywood17. juni 2014

Åhh nej: Dette ender "muuuhligvis" galt

Se billederne: Ko på afveje
Af af
En ko på taget er ikke et syn, man ser hver dag!
En ko på taget er ikke et syn, man ser hver dag!
 Foto: AOP
Dette virker helt urealistisk, men billedet er vitterligt ægte - og viser en sagesløs ko, der "muuuhligvis" er ved at ende i seriøse problemer. Den er nemlig havnet på et tag!

Det var schweizeren Rolf Steiner, der under en cykeltur så den ulykkelige ko vralte rundt oppe på et hustag nær hovedstaden Bern og knipsede en række billeder af klovdyret.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e2700b205c4c43f8927edf3049f6540d.jpgKo på afveje (Foto: AOP)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8d41df84abd04b0795da88cb081b7e20.jpgHeldigvis var klovdyret i stand til at komme ned fra taget uskadt (Foto: AOP)


Det vides endnu ikke, præcist hvorfor koen besluttede sig for at forvilde sig op på taget… måske fordi den ville om på den anden side af gården, hvor græsset måske var lidt grønnere?

Efter lidt tid på taget tog koen et badut-spring og havde igen fast og grønt græs under klovene, ganske uskadt.

LÆS OGSÅ: Åhh hvor sødt: Lille piger læser brev højt, og så sker dette

LÆS OGSÅ: Ryland er en sund og rask dreng... bortset fra at han ikke er en dreng

LÆS OGSÅ: Se den søde video: Dette par ventede barn, og så gjorde de dette

- Jeg kunne ikke tro mine egne øjne og blev nødt til at kigge tre gange for at sikre mig, at dét jeg så, virkeligt var dét, jeg så: Nemlig en ko på taget, siger Rolf Steiner.

Ejeren af klatre-koen, Dieter Mueller, er faktisk ikke så overrasket:

- Hun har altid var en af mine mest krigeriske bæster, som altid har gjort det, der passede hende. Jeg forsøgte at smide en kost efter hende for at få hende ned, siger Dieter Mueller, der nu kan se frem til at skulle udskifte et par tagplader - dem fik koen nemlig ødelagt på sin kravletur.

Sponsoreret indhold