Hollywood 4. december 2015

Saftige detaljer: 7 sexhistorier om de kendte

Kendisserne holder af gode grunde tæt med deres private detaljer om deres sexliv. Men hvis man er sammen med en fan, kan der måske blive lækket lidt via de sociale medier
Foto: All Over Press

Hvem ville ikke holde deres historier i soveværelser for sig selv?

Et af frynsegoderne ved at være et kendt ansigt er, at seksuelle udskejelser sjældent er langt væk. Mange mennesker vil gå langt for at komme tæt på deres idol – helt tæt på.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De kendte kan komme til at give efter for lidt intim hyggestund med en fan. Problemet er blot, at den slags eskapader kan blive til en god lejrbålshistorie at dele med vennerne.

Derfor har vi via Viralthread fundet syv pikante sexhistorier fra de sociale medier, som fans har delt om deres seksuelle samvær med de kendte.

7) Justin Bieber: En kvindelig fan fortæller, at hendes veninde til en koncert med popikonet i Canada blev hevet med hjem på hotellet. Der blev hun angiveligt bedt om at underskrive en kontrakt om ikke at afsløre noget - samtidig med at hendes telefon blev taget fra hende før sex.

6) Tommy Lee: Trommeslageren fra rockbandet Mötley Crüe er kendt for sine vilde sexoplevelser med blandt andre Pamela Anderson. En kvinde opsøgte ham angiveligt for at have sex med ham. Efter sex tilbød han hende 3.500 kroner for at få lavet en tatovering af sit bands logo. Det sagde hun dog nej til.

5) John Mayer: En kvinde skulle have set frem til lidt laber lagengymnastik sammen med den kendte sanger. Hun blev dog slemt skuffet, da hun blev spist af med lidt ”håndarbejde”, og kort tid efter smuttede sangeren igen.

4) Lil Wayne: En gut fortæller om en kvindelig bekendt, der var sammen med rapperen Lil Wayne. Bagefter gav han hende 700 kroner som tak og smed hende af tourbussen, hvor de lige havde haft sex.

3) Jack White: Heldigvis er ikke kun musikere nogle svin. For eksempel var Jack White fra rockbandet White Stripes så flink at signere ting fra bandet til en kvinde, som han havde sex med. Han skulle generelt være en rigtig flink fyr.

2) Will.I.Am: En kvinde skulle have blæret sig i flere måneder med at have været sammen med sangeren fra funk-gruppen Black Eyed Peas. Da hun senere læste et interview med bandet, hvor de udtalte, at de angiveligt havde købt flere pakker kondomer og brugt dem alle under samme turné, stoppede hun pludselig med at blære sig.

1) Justin Bieber: Vi slutter, hvor vi begyndte. Den canadiske popstjerne skulle eftersigende have fundet sammen med en smuk, svensk kvinde. Hun skulle dog have beskrevet ham som kedelig i sengen og ret gennemsnitlig – i mere end én forstand.

OBS! Da alle historierne stammer fra de sociale medier og ikke direkte fra personen selv, må vi hellere tilføje, at historierne nok skal tages med et gran salt. 

Sponsoreret indhold