24-årig popprinsesse: Mine ben er flotte

Pigen med de runde lår er kendt som en hidsigprop

Pigen med de runde lår er kendt som en hidsigprop

Foto: All Over

En flot 7. plads kom 24-årige Lily Allen ind på i en stor undersøgelse i magasinet Harper's Bazaar. Bladet havde spurgt en række kvindelige læsere, om hvilken kendt kvindes krop, de helst ville have.Det er nye boller på suppen for popstjernen, som ellers er vant til at blive kritiseret for at være alt for tyk.
At hun ikke blot har runde former, men også appelsinhud, fik tilskuerne til festivalen The Big Day Out i Australien at se, da hun glad svingede de bare lår på scenen.Tidligere ville billeder som disse have fået hende til at krympe sig af skam. Men den tid er forbi.

- Jeg er sund nu. Tidligere blev jeg ked af det og fandt historier alle vegne, hvor medierne skrev om min fedme. Det gjorde det hele meget værre. I dag er jeg færdig med det, siger hun ifølge Contactmusic.com.

Den primære årsag til hendes nyvundne selvtillid skyldes anlægsarbejderen Sam Cooper, som heldigvis elsker Lily Allen, ligesom hun er.- Jeg er lykkelig for, at jeg har en kæreste, som ikke ønsker mig anderledes. Jeg har en stor rumpe og tykke lår, men det er en del af det, han elsker, siger hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close