16-årig norsk knægt får 20 mio. om året i Real Madrid

Martin Ødegaard og den tidligere landsholds- og Real Madrid-spiller, Emilio Butragueno - Danmarks onde ånd fra VM 1986 - ved præsentationen af den norske knægt i real Madrid i dag.

Martin Ødegaard og den tidligere landsholds- og Real Madrid-spiller, Emilio Butragueno - Danmarks onde ånd fra VM 1986 - ved præsentationen af den norske knægt i real Madrid i dag.

Foto: All Over PressDen kun 16-årige norske dreng Martin Ødegaard er nu helt officielt Real Madrid-spiller.

Klubskiftet fra norske Strømsgodset blev fuldendt efter en vellykket lægeundersøgelse i dag.

Kontrakten med Real Madrid løber i 3,5 år.

Og aftalen med den spanske storklub kommer til at forgylde den 16-årige knægt.

Således skal han få omkring 20 millioner kroner om året i ren løn, frem mod at han forlader teenageårene.

Han norske klub får i første omgang 30 millioner kroner i overgangssum, men den bunke penge kan blive mere end fordoblet, afhængig af hvor ofte Ødegaard kommer til at spille for Real Madrids førstehold.

- Jeg føler, at det er den bedste mulighed for mig for at udvikle mig som fodboldspiller. Det er en drøm, der går i opfyldelse, og det er lidt uvirkeligt, at jeg sidder her og har skrevet under med den største klub i verden, siger Martin Ødegaard til den norske avis, Verdens Gang (VG).

Det er planen, at han skal integreres i klubben via reserveholdet Castilla og træne lejlighedsvis med a-truppen.

Han skal stå til rådighed for a-holdet, hvis træner Carlo Ancelotti ønsker at bruge ham, skriver VG.

Ødegaard bliver den femte skandinav i Real Madrid. Tre danskere, Thomas Gravesen, Michael Laudrup og Henning Jensen samt svenske Agne Simonsson har tidligere spillet i den kongelige klub.

Bayern München, Barcelona, Liverpool, Arsenal og Manchester United og Manchester City har alle været ude efter Ødegaard men står nu tilbage med en lang næse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close