Hjerteskærende video: Lille Arthurs sidste timer

En ubegribelig og ubarmhjertig sag har sendt chokbølger gennem hele England.

Sagen handler om Arthur Labinjo-Hughes; en lille dreng der sidste sommer døde i en alder af bare seks år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lille Arthur blev pint ihjel af sine forældre. Foto: Midland Police

Undersøgelser har vist, at seksårige Arthur døde efter en lang periode, hvor han blev pint af sin far og stedmor. Han blev nægtet mad i lange perioder. Forældrene tvang ham til at stå op i 14 timer i træk. De forgiftede ham med salt. Til sidst var lille Arthur så afkræftet og ødelagt, at han end ikke kunne stå op.

De mange grufulde detaljer er den seneste tid blevet udrullet i Coventry Crown Court, hvor Thomas Hughes, 29, og Emma Tustin, 32, sidder anklaget for at have forvoldt drengens død den 17. juni sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet...

I et af klippene, der er blevet afspillet i retten, ser man lille Arthur kort før hans død. Foto: Midland Police

Særligt et hjerteskærende lyd- og videoklip har rystet den engelske befolkning. Klippene er i ugens løb blevet vist i retten, og de tegner et billede af en lille fortabt dreng, der forgæves råbte om hjælp.

Du kan se videoklippet øverst i artiklen. Vi gør opmærksom på, at den indeholder scener, der kan virke stødende!

I et videoklip – der er optaget i et soveværelse i hjemmet – ser man lille Arthur på gulvet. Han er så tynd og afkræftet, at det tager ham hele to minutter at rejse sig og gå de få meter fra det ene rum til det andet. I selvsamme klip udbryder han hele fire gange ”Ingen elsker mig”, mens han kæmper sig på benene.

Klippet stammer fra 16. juni sidste år og er dermed optaget ganske kort før, drengen døde. Ifølge undersøgelser døde drengen som følge af flere hårde slag mod hovedet – formentlig begået af Emma Tustin.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den lille dreng var til sidst så afkræftet, at han nærved ikke kunne gå. Foto: Midland Police

I et andet hjerteskærende lydklip, der er blevet afspillet i retten, hører man igen den lille dreng græde ”Ingen elsker mig”, inden han udbryder ”Ingen giver mig mad” hele syv gange på 44 sekunder.

Lydbidderne er selv optaget af forældrene over en tre måneder lang periode. Her optog faderen eller stedmoderen, når lille Arthur græd, hvorefter de sendte lydfilerne til hinanden med beskeden ”Nu gør han det igen” eller ”Så er den gal igen”.

Thomas Hughes, 29, og Emma Tustin, 32, fastholder begge, at de er uskyldige. Sagen fortsætter i denne uge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close