Geggo i stærke veer: Frygter at blive sendt hjem

I slutningen af august måned kunne ”Familien fra Bryggen”-parret Stephanie "Geggo" Savarli og Cengiz kalde sig forældre for anden gang, da Geggo fødte parrets lille datter Sia.

Siden har Geggo delt små klip fra dagen og aftenen inden Sia kom til verdenen, men det i det nyeste afsnit af ”Familien fra Bryggen” kommer vi helt tæt på.

For i afsnittet ser vi blandt andet, hvordan Geggo forsøger at holde styr på tiden mellem veerne, mens hun klarer de sidste forberedelser, inden hende og Cengiz skal ud af døren.

- Det er selvfølgelig mærkeligt at se Stephanie have så store smerter, og jeg ville ønske, jeg kunne tage nogle af dem, siger Cengiz og fortsætter:

- Jeg synes, hun er supersej, også fordi hun har været igennem det en gang før, så hun ved, hvilke smerter, det er, men hun siger, hun elsker at føde.

Hvis alt går, som Stephanie \

Det var i august måned, at Geggo og Cengiz blev forældre for anden gang, da lille Sia kom til verden. Foto: Foto: Kaspar Wenstrup

Men trods glæden og spændtheden over snart at kunne bringe lillesøster til verden, så er Geggo alligevel ikke helt tilfreds med situationen, da Cengiz prøver at få hende ud af døren.

Da Alba kom til verden, måtte de to nemlig tage hjem igen, efter de ankom til hospitalet trods fem minutter mellem veerne, og det håber Geggo ikke sker igen.

Om parret får lov til at blive indlagt, eller om de må en tur hjem igen, inden lillesøster kommer til verden kan du se i det nyeste afsnit af ”Familien fra Bryggen” på TV3 i aften klokken 20, eller du kan se på det Viaplay allerede nu.

Se mere i klippet herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close