Kendte5. maj 2020

Gældsramt Lina Rafn: - Jeg er vred

Den dødelige coronavirus har ikke kun liv på samvittigheden. Hele samfund er lukket ned, og flere virksomheder har været nødsaget til at dreje nøglen om. Sangerinde Lina Rafn er i den grad skuffet over regeringens håndtering af krisen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lina_rafn_4.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Der er ikke noget at tage fejl af.

Den 43-årige sangerinde og tidligere ”X Factor”-dommer Lina Rafn er godt og grundigt gal i skrællen over hele regeringens måde at håndtere coronakrisen på.

Men udover muligvis at være decideret uenig i måden at håndtere hele situationen på, er den garvede sangerinde nu også i gæld.

Det afslører hun i et opslag på sin Instagram-profil:

- Det her er den værste tid nogensinde i mine 25 år i denne business at give os gæld, starter den lattermilde sangerinde sit opslag, og fortæller videre, at hun på nuværende tidspunkt er i gang med at skabe sit drømmestudie - et projekt, der allerede blev sat i søen for et år siden.

- Da politikerne i vores land valgte at redde ”deres egne” og skide på os andre, var alting allerede i gang. Meget lidt kunne rulles tilbage, forklarer Line Rafn sine mere end 64.000 følgere på Instagram.

Hele situationen har altså været alt andet en skøn for hitsangeren, der i disse dage ikke har mulighed for at komme på arbejde grundet den verserende coronakrise.

Og det har taget hårdt på pengepungen:

- Vi skylder penge for første gang i vores karriere, og vi har meget begrænsede muligheder for at tjene nogle.

- Jeg er vred. Frustreret. Skuffet. Men ikke overrasket. Desværre. Denne regering er ikke MIN regering.

Trods de stærke udmeldinger lader det dog til, at Lina Rafn i et øjeblik formår at få det bedste ud af situationen:

- Men hey … Jeg ser godt ud. Ikke?!, skriver hun humoristisk til slut i opslaget, hvor hun også deler et billede af sig selv iført striber fra top til tå.

Artiklen fortsætter under billedet …

Under coronakrisen har mange mennesker mistet deres job. Restauranter og barer og holder lukket – ligesom mange butikker i disse dage ikke kan have kunder som normalt.

Også kulturarrangementer, som fx Roskilde Festival, er aflyst langt ind i sommeren.

Og det betyder blandt andet, at kunstnere, som blandt andre Lina Rafn, ikke har mulighed for at optræde med deres musik – og altså få lidt penge hjem.

Sponsoreret indhold