Elina Dahl flytter sammen med surfer-kæresten Oliver Hartkopp i Portugal

Foto: Nent Group

De sidste mange uger har den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Elina Dahl vist små glimt af, at hun var ved at pakke sin lejlighed ned til sine mere end 134.000 følgere på Instagram.

Snakken har dog endnu ikke faldet på, hvorfor lejligheden skulle pakkes ned – eller hvorhen reality-baben skulle flytte.

Men nu afslører Elina, at hun og surfer-kæresten Oliver Hartkopp flytter til Portugal på ubestemt tid.

- Som I ved har jeg det seneste stykke tid gået og pakket ned til at flytte, men ikke fortalt hvor jeg egentligt flytter hen, starter hun et længere opslag på sin Instagram-profil.

- Jeg ville gerne have alt var på plads inden, og at jeg fik den tid jeg havde brug for til at tage afsked med mit hjem og min familie på Fyn. Men nu sidder vi her i bilen og det hele er langsomt ved at falde på plads – og jeg har den bedste fornemmelse omkring det hele!! Jeg flytter til Portugal på ubestemt tid og så endda med et af de bedste mennesker jeg kender.

Hverken Oliver Hartkopp, der lige nu er aktuel i TV 2-dokumentarserien ”Surferne kommer”, eller Elina selv har kommenteret på, hvor længe de har været sammen, men siden slutningen af marts har der floreret billeder af surferen og den tidligere ”Miss Paradise”-vinder.

Elina selv har da også de seneste år besøgt flere surfcamps, så det er meget muligt, at det er den fælles kærlighed for sporten, der har fået deres veje til at krydse.

I hvert fald er kærligheden mellem de to i dag så stor, at de begge har pakket deres liv sammen og tager til Portugal.

- Du rummer så meget passion og kærlighed – og jeg beundrer dig hver eneste dag.

Det er dog ikke kun Elina, der gerne udtrykker sin kærlighed for surferen. Efter Elinas fødselsdag tidligere på året delte han en sød video og billeder af hende, hvortil han skrev:

”Fejrede min yndlingsperson i går. Tak for at gøre 2020 endnu mere særlig. Jeg ser frem til mange flere eventyr sammen med dig.”

Fra den ene kendis til den anden

Før ”Miss Paradise” satte sine kløer i surferen, så dannede hun on og off par med hitmageren Bro, der flere gange aflagde ”Paradise Hotel” et besøg.

De to gik dog endeligt fra hinanden i november 2019.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close